back

CAP SENTMENAT

ARCHITECTS_ Roger Sauquet i Xavier Sauquet

PROMOTERS_ Ajuntament de Sentmenat i CAT Salut

COLLABORATORS_ Guillem Bosch, Norbert Vila, Miguel Gonzalez / Marta Carbonell, arq. tècnica / BIS arquitectes / Ofingar enginyers

LOCATION_ Passeig de la Segrera, Sentmenat

PROJECT_ 2005

BUILDING_ 2008

PHOTOGRAPHY_ STARP estudi

Solar amb 8m de desnivell.
L’equipament es construeix arrambat als carrers del perímetre per tal de generar un buit a l’interior de la parcel·la que és utilitzat com a pati d’entrada del CAP. L’edificació permet mantenir les vistes del carrer que hi ha al límit superior.

 

Solar with a significant slope.
It was decided to bury part of the building to keep the street view in the upper limit. The facility is built stuck to the perimeter streets to create a vacuum inside the site that is used as an entrance court to the center.